Meteen naar de inhoud

Behandelingen

Gelaatsverzorging

Onze huid heeft veel te verduren en beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bij Lindstituut kan je terecht voor een gelaatsverzorging aangepast aan jouw huidtype. Met de producten van het Duitse merk Jean D’arcel krijgt je huid de correcte verzorging en blijft ze in topconditie.

JEAN D’ARCEL staat voor kwaliteit, zuinigheid en effectiviteit. Het merk staat niet stil wat productontwikkeling betreft en regelmatig komen nieuwe producten op de markt. Je hebt slechts een kleine hoeveelheid nodig om de huid te verzorgen. Alle producten zijn ook op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. 

Epilatie

Niets zo leuk als een gladde huid! Bij een epilatie verwijder je de haartjes met de haarwortel zodat er geen harde stoppels terugkomen. Ideaal voor wie een langdurig resultaat wil.

Medische pedicure

De verzorging van onze voeten is iets waar niet vaak aan gedacht wordt. Ze krijgen nochtans veel te verduren. Bij een medische pedicure wordt veel aandacht besteed aan klachten en de preventie ervan en ga je met een heerlijk licht gevoel naar buiten.

Handverzorging

Of je nu kiest voor een klassieke manicure of gellak, verzorgde handen zijn een must. Laat je in de watten leggen en maak van je handen je uithangbord.

Facebook